Nyheter

¡Información importante!

¡Hola!

Ahora mismo alguien está utilizando el nombre de nuestra empresa y nuestro sitio web para engañar a la gente en España de que transportamos coches de Suecia a España.
No tenemos nada que ver con esto y desaconsejamos pagar cualquier pago inicial y presentar un informe policial.

Desafortunadamente, algunos ya han sido engañados y caídos en esta estafa.

Atentamente

Important information!

Important information! Hello! Right now someone is using our company name and website to deceive people in Spain that we transport cars from Sweden to Spain.
We have nothing to do with this and we advise against paying any down payment and filing a police report.

Unfortunately, some have already been deceived and fallen for this scam.

Sincerely

Drivmedelstillägg

På grund av det rådande läget med ökade drivmedelspriser så kommer vi framöver använda oss av DMT (drivmedelstillägg) på samtliga transportuppdrag.
Vi justerar/höjer med andra ord inte våra gällande prislistor utan använder oss av ett tillägg i procent som speglar veckans drivmedelspris. Denna procent kan pendla både upp och ner beroende på världsmarknadspris och eventuella statliga stöd.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss.

Swish

Ibland stöter man på problem och behöver hjälp med en transport eller ett lyft.
Vi på Bylund & Kokk Transport tycker att det ska vara enkelt att få hjälp.

Nu kan man som privatperson eller engångskund betala sin frakt via swish.

Så behöver du hjälp men en transport eller lyft så kontakta oss på
08-599 06 400 eller info@bktransport.se så berättar vi mer om hur det går till att boka en transport.


Sluta rattsurfa!

 Ta personlig ställning och sluta rattsurfa 

Yrkesförare är ett föredöme i trafiken. Framför allt. Med vägen som arbetsplats finns en erfarenhet som många medtrafikanter saknar. En erfarenhet och kunskap som kommer från en gedigen utbildning och många mil bakom ratten.

Nu riktar vi oss till dig som yrkesförare. Ni som är proffs i trafiken, ta personlig ställning och visa att du stödjer vår kampanj för att trafikanter ska sluta rattsurfa – “Händerna på ratten”.

https://www.akeri.se/sv/handernaparatten

Kollegahjälpen – Hjälp oss att finnas nära när det behövs!

I trafiken kan vi inte styra allt som händer – olyckor sker utanför din kontroll. När och om det händer dig som lastbilsförare finns det kamratstöd att få genom organisationen Kollegahjälpen. Tanken med Kollegahjälpen bygger på guidning och stöd för den lastbilschaufför som har råkat ut för en svår händelse på jobbet. För många känns det avlägset och de flesta av oss tänker nog att det inte händer mig. Men om det händer vill vi att du som chaufför ska ha tillgång till Kollegahjälpen snabbt. Vi behöver därför din hjälp att säkerställa så att alla chaufförer inom lastbilsåkerier har Kollegahjälpens telefonnummer i sin mobiltelefon.

Kollegahjälpen drivs av Sveriges Åkeriföretag samt TYA – Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd i samarbete med Volvo Lastvagnar, Scania och Länsförsäkringar, läs mer på https://www.kollegahjalpen.se/

Yrkesförarens dag 9/9

Den 9/9 är det yrkesförarens dag

Självklart passar vi på att uppmärksamma alla våra underbara chaufförer som i vått och torrt, morgon och kväll ser till att ert gods hämtas och lämnas där det ska.
Vi är många som ser till att hålla Sverige rullande.
Man glömmer lätt bort att allt som du äger, äter eller förbrukar på ett eller annat sätt har transporterats av en lastbil.
Det visar på hur stor kugge i samhället transporter är.

Så ser du en av våra chaufförer idag, vinka gärna

Se en av våra bilar i Palfingers nya informationsfilm om PK 37.002 TEC 7

När Palfinger skulle göra en ny informationsfilm om deras PK 37.002 TEC 7 så vände de sig till Bylund & Kokk Transporter AB som fick den första svenska leveransen av denna nya kran.

Glad Midsommar

Vi vill önska alla våra kunder en glad midsommar.

Glad Sommar

Copyright © 2024 Bylund & Kokk Transport AB