Nyheter

Sluta rattsurfa!

 Ta personlig ställning och sluta rattsurfa 

Yrkesförare är ett föredöme i trafiken. Framför allt. Med vägen som arbetsplats finns en erfarenhet som många medtrafikanter saknar. En erfarenhet och kunskap som kommer från en gedigen utbildning och många mil bakom ratten.

Nu riktar vi oss till dig som yrkesförare. Ni som är proffs i trafiken, ta personlig ställning och visa att du stödjer vår kampanj för att trafikanter ska sluta rattsurfa – “Händerna på ratten”.

https://www.akeri.se/sv/handernaparatten

Kollegahjälpen – Hjälp oss att finnas nära när det behövs!

I trafiken kan vi inte styra allt som händer – olyckor sker utanför din kontroll. När och om det händer dig som lastbilsförare finns det kamratstöd att få genom organisationen Kollegahjälpen. Tanken med Kollegahjälpen bygger på guidning och stöd för den lastbilschaufför som har råkat ut för en svår händelse på jobbet. För många känns det avlägset och de flesta av oss tänker nog att det inte händer mig. Men om det händer vill vi att du som chaufför ska ha tillgång till Kollegahjälpen snabbt. Vi behöver därför din hjälp att säkerställa så att alla chaufförer inom lastbilsåkerier har Kollegahjälpens telefonnummer i sin mobiltelefon.

Kollegahjälpen drivs av Sveriges Åkeriföretag samt TYA – Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd i samarbete med Volvo Lastvagnar, Scania och Länsförsäkringar, läs mer på https://www.kollegahjalpen.se/

Yrkesförarens dag 9/9

Den 9/9 är det yrkesförarens dag

Självklart passar vi på att uppmärksamma alla våra underbara chaufförer som i vått och torrt, morgon och kväll ser till att ert gods hämtas och lämnas där det ska.
Vi är många som ser till att hålla Sverige rullande.
Man glömmer lätt bort att allt som du äger, äter eller förbrukar på ett eller annat sätt har transporterats av en lastbil.
Det visar på hur stor kugge i samhället transporter är.

Så ser du en av våra chaufförer idag, vinka gärna

Se en av våra bilar i Palfingers nya informationsfilm om PK 37.002 TEC 7

När Palfinger skulle göra en ny informationsfilm om deras PK 37.002 TEC 7 så vände de sig till Bylund & Kokk Transporter AB som fick den första svenska leveransen av denna nya kran.

Glad Midsommar

Vi vill önska alla våra kunder en glad midsommar.

Glad Sommar

Glad Påsk

Alla vi som jobbar på Bylund & Kokk vill önska våra underbara kunden en riktigt härlig Påsk.
Även om den kanske inte blir som vanligt så glöm inte bort era nära och kära.
Idag torsdag så jobbar vi som vanligt och på tisdag är vi tillbaka och redo för nya utmaningar.

Självklar så når ni jouren på 08-599 06 400 under hela helgen om det skulle behövas.

Glad PåskEn bil kommer lastad med handsprit

Förra veckan levererade Bylund & Kokk Transport en IBC tank med handsprit till Tyresö Kommun. Bygma bjöd Tyresö Kommun på transporten. Handspriten kommer användas inom kommunens äldre och sjukvård.

Tillsammans mot Covid-19


Initiativ från OPTIMERA

Bylund & Kokk Transport har helt fantastiska kunder, förra veckan skänkte OPTIMERA en pall med skyddsutrustning till Karolinska sjukhuset.
Vi fick den stora äran att utföra transporten som vi självklart bjuder på.

Tillsammans mot Covid-19

Ännu en nyleverans

Fredagar är leveransdagar, en till Volvo FM med en Palfinger PK 37.002 och EFAB bygge levererades till en nöjd chaufför.

Copyright © 2021 Bylund & Kokk Transport AB