Nyheter

Kollegahjälpen – Hjälp oss att finnas nära när det behövs!

I trafiken kan vi inte styra allt som händer – olyckor sker utanför din kontroll. När och om det händer dig som lastbilsförare finns det kamratstöd att få genom organisationen Kollegahjälpen. Tanken med Kollegahjälpen bygger på guidning och stöd för den lastbilschaufför som har råkat ut för en svår händelse på jobbet. För många känns det avlägset och de flesta av oss tänker nog att det inte händer mig. Men om det händer vill vi att du som chaufför ska ha tillgång till Kollegahjälpen snabbt. Vi behöver därför din hjälp att säkerställa så att alla chaufförer inom lastbilsåkerier har Kollegahjälpens telefonnummer i sin mobiltelefon.

Kollegahjälpen drivs av Sveriges Åkeriföretag samt TYA – Transportfackens Yrkes- och Arbetsmiljönämnd i samarbete med Volvo Lastvagnar, Scania och Länsförsäkringar, läs mer på https://www.kollegahjalpen.se/

Copyright © 2024 Bylund & Kokk Transport AB